March 18, 2011

BeL

you know what is bel??haish,bel irritates me for this sem..byk kerja..byk kerja xpe ag,tp kalau dah lecturer tu agak byk songeh,tu yg pening kepalo...mmg poning palo den mikir bel nie..dgn study nyer bertimbun nak kena bace..


okay,fine,i will take it easy..just do your best ana!present je pun..cheh,ayat kerek.haha..dear prof.thevy,jgnla kedekut markah sgt ea..awak dah suh kitorg wat tu n nie,kitorg ikot je taw..sampai tension2 kitorg mikir kan bel..haish..jumaat nie nak kena wat presentation first..uish,bedebau la pulak kan..prof thevy ckap kalo bole nak pkai heels at least 2 inch..dress well..mak datok aihh,mcm nak peg kenduri kawen dah aku rase..haha..xpe la,kalo markah saye ckit,siapla,,saya pancung prof thevy..(oppss,mulut mmg nak kena ganyang kan)haha..

2 comments:

syed amir said...

sbel tu sbjk english
sbjk yg aku byk ponteng
sbjk yg aku buat 3 mggu straight ponteng
sbjk di wktu pagi2, dan di lwat ptg
sbjk yg bes utk blik awl (kalo bosan)
sbjk yg sng, tp free2 je dpat trik pointer ke bwah
sbjk yg aku kne wat assngment dlm klas (mmg byk la x wat sbb pnteng)
sbjk yg ngntuk kalo terpkse pegi pg2 bute..
sbjk yg bes sbb lectrer x kesah sgt
sbjk yg bole men komp n on9
sbjk yg.....
(wat sajak lk psal sbjk bel)

mercury_gurl said...

hahahha..masalahnyer lect kitorg tu..bel kali nie mmg best tp sebab dy,jd x best..tension kitorg nak g bel..