June 21, 2011

day 3 ~ your idea of perfect first date ~

hahaahahaha...first dAte tuu..teringat my first date dolu2..hua2..jumpe kat kedai buku popular..bajet ulat buku la kan..hahaha..

k,la.if i can turn back into the past,i want my first date to be like this :-)

;; the girl


simple n beautiful..kat shawl,siap ade bunga besar gitu..
dulu time aku first dulu,x reti lg nak belit2 selendang nie..
pakai tudung biasa je..huhu..

x pun, the girl is wearing like this :-)


haa..mcm nie pun okay..
casual n cantik..
i like..

;; the boy 


waaaa...si lelaki nmpak cool kalau 
pakai mcm nie..pakai blazer hitam n plain shirt kat dlm..
pastu jam tgn kulit..hehe..
ag hensem kalo si pemakai tu pun hensem mcm kim bum kat atas nie..hehe

;; the venue


okay..dah theme kat atas kan simple and casual.
so tempat dy,aku suke kat tepi pantai ke tepi laut ke x kesah la kan..
kat tepi meja ada lampu tinggi yg cantik..
sambil makan,kenal2,bole tgk view of the beach..
soooooo sweeetttt..
kalo bole,peg la malam,lg cantik dgn lampu2 yg bagai2..haha..

okay..tu kalo kite nk simple n casual...
ad lg satu that i dream it to be a perfect first date tp aku x rase
yg aku boleh wat mcm nie..haha..

;; the girl


awesome babeyh!
dgn gown serba putih mencari2 si teruna..
haha..
"mane pulak la dia nie,jnji kol 5,aku pulak yg datang awal".bisik si gadis..haha

;; the boy


chewahhh..
"ye sayang,i'm here",jerit si teruna..hehe..
nmpak macho dgn kot yg serba hitam..

;; the venue


kena ade ckit la tari menari kan..
haha..
baru romantik ckit..nie kan perfect first date..


okay..dah penat menari..baru lah makan..hehe..
having candle-light dinner..
ooooowww,soo sweet..wink3..
x nak la org2 kat belakang yg maenkan music tuu..
mengacau je..wawawa..

okay,that's all my ideas bout the perfect first date...
k,bubye peeps..

thanks for reading this entry......




5 comments:

Najlaa 'Aqilah said...

ini dah mcm first day after wedding. hehehe

mercury_gurl said...

hahaha..tu la kan..giler ape nk pkai mcm nie tyme first date.ahhaha..

Afifah Suhemi said...

fatin liyana tu stylo kan. sume bende die pakai nampak comel. hehe. :)

vIoLLeTtaZ said...

aiyooo.dearr...gelak guling2 i bca u pnya post nikk....allo mkcik....kmbali ke alm y nyata yeh...hahak

.a n n e f t i n a. said...

haha....ngeng!
first date yg mane tu ? bukn ke fes date kau dah lpas...
ni utk aku kot....keh3