July 7, 2011

day 11 ~ 5 facts about you..

hello peeps!
wokeyh..nie kire cam sesi kenal2 saye la nie eyh..cheche..bile kenal2,baek ckit..saye2..


1) fakta pertama..aku nie periang yaww..


aku suke gelak..kdg2 kalo tgk movie tu,aku sorg je gelak terkekek-kekek..esp. kalo tgk cite cartoon..
sampai bf aku pun gelak same sebab kesian xde org gelak..dy tolong gelak sekali..haha..
n kalo aku tgk aku sorg je gelak,aku akn pakse org len gelak jgk! apo pny prangai nie,dah org x nak udoh
    
2) fakta kedua..aku seorang yg sensitif jgk orgnyer..


kadang-kadang je aku sensitif..xdela setiap mase nak sentap kan..hehe..nanti org menyampah pulak..kalo aku sentap tu,aku akan nanges..kalo x nanges pun,aku akan diam je sampai aku cool balik..tp x lame lah,dun worry!


3) fakta ketiga..aku nie panas baran..


sorry,aku akan cube ubah perangai aku yg satu nie..xdela aku nak marah org x tentu hala..just aku cepat naek hangen..sorry kepada kawan2 ku yg pernah trkena tempias nye..tp aku marah x lame..haha..kejap je..lepas dah habes marah2,aku okay balek..tp aku marah2 x penah la sampai nk baling2 barang ke ape..haha..
xde pun..kalo org tu mintak maaf,automatik hati nie lembut terus..sjuk je..


4) fakta keempat..aku paling x suke orang serba tahu..


oh,mintak maaf..aku paling x suke org mcm nie..dy pk dy hebat..kalo kau x tahu,it's okay..just bgtaw yg kau x tahu..x payah kau pura2 tahu..lawak nanti org tgk ekspresi muke org yg pura-pura tahu nie...kalo kau btol2 pandai,aku respect..aku akan peg kat kau,mintak kau ajar aku..tp ade stgh org nie,biase2 je,,tp berlagaknye tuhan je yg tahu..mcm dy tahu sume kan..tolong la,untuk ape kau wat mcm tu,untuk org puji kau..waaa,bagusnye dy..
aku suke org yg pandai tp dy humble orgnye..owh,aku sgt respect org begitu...


5) fakta kelima..last nie last...aku orgnye cute..wawawaawa...muntah weyy cik bibah belakang umah dgr...


xdela,jap la..ayat x habes ag dah nak muntah..haha..cute tu maksudnye kecik..haha..aku nie kecik je orgnye..
nak kate x cukup calcium,byk je calci yum aku mkn..hehe..it's maybe genetic la kan..aunty aku kebanyakannye kecik jgk..kecik molek..tp otak bisnes..hoho..money..money..money...act.aku nak jd pediatrician ( doktor kanak-kanak) coz i really loves kids! sesuai dgn diriku ini..nanti stetoskop aku pun nak letak gmbar katak ke,bg dorg happy bile aku rawat dorg..tp pediatrician bz..aku as a lady n will be a wife or mother one day..aku x nak la keje yg bz2 sgt kan..kesian anak2 aku nanti..so,aku decide aku amek radiologist..mri o x ray tu keje radiologist..nanti ramai budak2 nak wat x-ray,coz doc tu cute..hahahaha ( yg nie boleh muntah berbesen-besen)



ana mercury NERD..fakta atau AUTA?? ngeh3..


k,la..
bubye peeps..
thanks for reading this entry ;P

   

1 comment:

najlaa lala said...

awakk.. name mak saye cik bibah. kitew berjiran yaww! haha
5/3 ni byk same lagi2 part panas baran tapi cepat cool tuh..! kami tak hot kami cool! haha :)