July 5, 2011

day 9 ~ your current relationship,discuss how life it is...

hello peeps....
current relationship..hahaha..
i'm currently in a relationship with muhamad amsyar b. zainal abidin..(betol ke aku eja nie,kui3..)
we have been together for 4 years n 3 month..
start kenal dy tyme form 4..hehe..adik2 sume x yah la couple awal2,focus in your study first,then lepas tu baru boleh ea :) ..........


kalo dah in a relationship nie,kite kena la cautious..kena jage hati si dia..x bole dah nak bebas mcm dulu...
bukan dikongkong, tp nak menjaga hati..
kalo dah couple nie,rase mcm protected ckit..even dy x la study in the same uni,tp at least ade jgk yg tny khabar kite setiap hari..
kalo kite demam ke ape,dy dtg lawat kite..
kalo kite ade problem,he can be a listener..
kalo kite happy,bole share dgn dy..
kalo ade org kacau,dy tollong protect..cheche..ade ke org nak kacau kalo kau tgh jalan dgn bf..haha!


ape yg wat kitorg bole kekal sampai sekarang..


... dy suke mangalah..kui3..kalo gado ke ape,dy cepat mengalah..yes,aku menang! haha..tp x selalu jgk mcm tu,mane bole mcm tu kan..sekali sekala bg la dy menang..hehe..
.... dy matured..x mcm aku..dy suke pkir byk benda sebelum wat satu benda..
.... byk bg aku nasihat kalo aku rase down ke hape...
.... suke gossip! same mcm aku jgk..wawawaawa..
.... romantic...
.... x ramai kawan pompuan! hahhaha,,tu yg wat aku ag suke sebab aku x suke tgk bf aku rapat dgn pompuan laen..tipu la kalo kite kate x jeles kannn...dy x bape nak ckap dgn pompuan sgt..tp aku x halang kalo dy nak kawan..x kesah tp jgn melebih..kalo melebih,sekeh kang!


till now,i'm happy with him..hopefully kitorg berjaya dalam bidang masing2, n mendirikan rumah tangga..
kitorg kalo bole nak kawen umor 28 or 29..erm,kumpul duit byk2,beli rumah n kete siap2,baru kawen...




hohoho..see my cheeks..
tembamnye! hahaha..
itu sebab aku senyum mcm tu ( ayat cover semata-mata.)

x leh letak gambor bebanyak,nanti korg gelimat..matt...mat.. pulak..

k,la..
bubye peeps..
thanks for reading this entry... :)

4 comments:

Najlaa 'Aqilah said...

jgn lupa say thanks to cupid korang ni yeee :PP

ohhh, semoge berkekalan! Aminnn~ :)

mercury_gurl said...

hehe..thanks a lot naj!
i.allah..aminnnn

✿cik tempe✿ said...

pewit handsome bf ana :)

mercury_gurl said...

hahaha..jgn puji..t hidung dy kembang..