January 26, 2012



keh3..
kan..xdela masing2 berlawan nak tukar fon..
nak tunjuk kat fb yang aku dah beli fon baruu..
fon aku bb taw..tgk tu tanda hitam petak2 tu tanda bb..kau adee?
daaaa,ade aku kesahh..
nie mcm2 jenis fon yang best2 dah keluar sekarang..
tak larat dah den nak kejor nak beli handphone yang paling canggih manggih sekali..
selagi fon nokia c6 ( cheh,perluu kee..nak tayang jugak nokia kan,even x branded mcm apple n bb)
nie x rosak..aku malas nak beli fon baru..
i'm willing to spend my money on shoes,jeans n clothes rather than buying these gadgets..rahaha..
hari tu sibuk dgn i pad la..i pod laa..
aku pun mcm teringin nak beli..tp bile fikir masak-masak sampai mendidih,x payahla..
laptop kan dah ade..i pad tu kelebihan dy,kecik..
senang nak bwak g kelas..x perlu nak usung laptop ke sana, ke mari..
baik simpan duit,beli kereta best2 bile dah habes belajar nanti..hehe..


4 comments:

Ummi Najlaa said...

hahaha. mati2 aku ingat kau beli fon baru!
betol2~ walaupon aku sangat tergugat dengan samsung notes baru tu.

bithah razali said...

yeahhhh...betul betul beli baju lagi bestttt..hehehhee

mercury_gurl said...

ummii : hahhaha..kopak aku nak beli fon baruu..jpa yg ade nie pun dah semput2,nyawa ikan..haha..x sabau nak tunggu jpa masuk..tp samsung notes best giler!

mercury_gurl said...

bitah : hhehheheheh..btol3..lagi rase puas..dua ribu beli fon dah bole beli mcm2 jenis baju..wawawawa..