December 1, 2011

Segmen Auni : SPM ..OH ..SPM..




hye peeps..
waaa,mengimbas kembali kenangan lama..
jom join segmen nie..
just answer 3 simple questions..
if u want to join,just clik the banner..

the questions are :

1) TAHUN BILA KAH ANDA MENDUDUKI PEPERIKSAAN SPM?
tahun 2008...choi,tahun nie mmg paling banyak dugaan n cobaan buat aku..

2) SUBJEK APA YANG ANDA PALING SUKA?
favourite subjects are chemistry and mathematics..
waa.i love chemistry like a love song baby..haha..

3) SUBJEK APA YANG ANDA KURANG SUKA?
bahasa arab tinggi..:(
alaaa..rase kesian pulak bila jawab soalan nie sebab ustazah yg ajar tu baik sgt n dy ajar best..
cume me,myself yg malas..dalam byk2 homework,bahasa arab la yg aku paling x nak buat..hehe..
x baek kan..dah taw lemah subjek tu..lg wat mals pulak..mmg kenalah kan..
igt lg tajuk karangan bahasa arab spm tahun tu pertanian membawa kepada ekonomi negara..
aku x taw nak merepek ape,segale cangkul x cangkul semua keluar..haha..

spm result was such a bad history for me..
let bygones be bygones..
i only manage to get 9a's..
adelah beberapa subject yang slack x dapat a..haha..( arab lah salah satunya ) haha..
tu la,bercinta lagi..padan muka..
rasa sedih dan pilu time tu bila nak apply apa yang kita nak x dapat..
so masuk asasi sains uitm,and pulun and ganyang habes-habesan la time tu..haha..
pada adik2 yg nak pass with flying colours,do your best in your spm because spm is such a big big examination..
kalau cemerlang dapat g oversea,sapa x nak..kerajaan taja lg..sape yg x nak kejar..
haha..tibe2 nak bg  tazkirah pasal spm pulak kan..

k,that's all peeps for today..
daaa..


6 comments:

nurulauni said...

TQ YE...

Fendy said...

bahasa arab tinggi?..wow....

mercury_gurl said...

auni : u're most welcome :)
fendy : haha..i'm from sekolah agama..kena amek arab tinggi:)

Fendy said...

9A da bagus.....

syapa said...

arab tinggi tu ana....hebat woo..haha :D

mercury_gurl said...

fendy : xdela,biase je..ramai lg hebat..
syapa : arAb tinggi aku btol2 merosakkan slip aku..hahaha..tp salah aku jugak..malasss..